Mango Island

San Francisco, CA

New to this home, our clients knew they wanted to open up the Living Room to the Kitchen. Their intention was to connect the Kitchen with the previously constructed Sun Room addition at the rear.

  • Our solution included lowering the grade of the rear yard by 2 feet to allow direct access to the yard.
  • We also raised the old Sun Room roof to match the ceiling of the main space. Although this project is in San Francisco where space is at a premium, the renewed Kitchen and Living areas feel open, bright and unified.
  • The Kitchen includes a Dining Nook and LED colored accent lighting at the cabinets and shelving.

 

“When a family puts their name on their business, it means that their reputation is on the line. All of our interactions with the various Levitch family members were warm and professional.”

R. G. and G. G.