Let’s Get Serious

Oakland, CA

This project involved remodeling the Kitchen and relocating a Powder Room which had occupied a key connecting space to the outdoors.

  • By relocating the Powder Room, we were able to create a Breakfast Area adjacent to the Kitchen peninsula.
  • We were also able include a pair of French Doors leading out to the recently improved rear yard.
  • We recreated the Powder Room in another location and connected it to the Laundry Area. Its new location remains close to the Kitchen, but in an area of less importance.
  • We also created a Media Room with built-in shelving.
  • We eliminated a two-story masonry chimney while keeping the existing hearth and mantel, now updated with a gas insert and new marble surround.

 

“He closely followed our instructions to use eco-friendly materials.  The level of detail that was performed and the customer service was excellent.  The job initially was scheduled to take 4 months and Maurice finished ahead of schedule.”

M. S.